home
counselling
coaching
training
mediation
Walkabout
WebCounselling
Human Alignment
contact
c&c links

 

NIEUW: WebCounselling®: alle woensdagavonden

Webcounseling is een nieuwe mogelijkheid om je te laten coachen of  counsellen via de moderne media. Heb je Skype dan kun je een gesprek met me aanvragen via de mail. De voordelen van deze vorm van counselling zijn de laagdrempeligheid en de anonimiteit. Je kunt kiezen tussen telefonisch contact of een chatsessie.

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt:

Stap 1: Verzeker jezelf van de software en een account van Skype;

Stap 2: Je vraagt een gesprek aan via de mail, met een datum (een woensdagavond) en een voorkeurstijd (tussen 20:30 en 23:00);

Stap 3: Je krijgt van mij een tijd door die je vervolgens bevestigt;

Stap 4: Ik neem contact met je op via Skype op of omstreeks het afgesproken tijdstip. je kunt mij ook bereiken door op onderstaande knop te klikken. Je ziet hier altijd of ik on-line ben of niet.

My status

Hoe gaat 't verder?

Het eerste gesprek heeft het karakter van een intake en duurt altijd een half uur. We verkennen je vraag en de wijze waarop ik je het beste kan helpen. Soms kan één gesprek je al op weg helpen, anders maken we een inschatting van het aantal benodigde gesprekken. Je kunt uiteraard altijd beslissen om een volgend gesprek "in den lijve" te doen.

Wat kost het?

Je betaalt voor deze service 25 Euro per half uur. Het eerste half uur (de intake) is gratis. Als je dan besluit door te gaan, betaal je iedere keer vóóraf met PayPal. Dit is een eenvoudige en veilige manier van betalen. Je dient je hier wel éénmalig voor te registreren. Klik op onderstaande knop om je betaling te doen (dus niet nodig voor de eerste keer).